Kezdőlap Kecskemét Későn ébredt a Scoregoal, idegenben szenvedett 1 gólos vereséget

Későn ébredt a Scoregoal, idegenben szenvedett 1 gólos vereséget

Kincsem Lovaspark SE – Scoregoal Kecskeméti FC 4-3 (3-1)

Újfent nehezen indult az összecsapás a kecskeméti alakulat számára. Az első játékrész teljesen egészében a hazai együttesé volt, végig ők irányítottak, játszották a futsalt. Rendre gyorsan jutottak el a kecskeméti kapuig, és a 6. percben már magukhoz is ragadták a vezetést. Nem sokkal később újra rezzent a Scoregoal hálója, nehezen találtak magukra a hírös városi legények. Akadozott az összjátékuk, lövéseik pedig pontatlanok voltak. A 17. percben aztán Móra keresztpasszára Marozsi érkezett ütemben, és góljával elkezdett kapaszkodni a vendég együttes. Ám újra egy védelmi hiba és máris 3-1-re alakult az állás.

A második félidőre egy harapósabb Kecskemét érkezett, ugyan egy szerencsétlen elcsúszás és hazai labdaszerzésből a tápiószentmártoni gárda szerzett újabb találatot (4-1)! Elmenni látszott a meccs a vendégek részére, és hiába volt rengetek lehetősége a Scoregoalnak, vagy a kapufa, vagy ha már a kapuson is túljutott a labda, egy becsúszó mezőnyjátékos mentettek meg a góltól a hazaiakat. Óriási iramot diktált ekkor már a kecskeméti gárda, és jött is a vendég gól. A 34. percben Marozsi gurított szépen a kapus mellett a kapuba. (4-2). Majd mikor átállt a hazai alakulat az 5 a 4 elleni játékra, hogy lassítsák az iramot, Szabó Szabolcs csent el egy labdát, és ívelt az üresen tátongó kapuba. Az utolsó 4 percre mindet feltett egy lapra a Scoregoal, de az egyenlítés ezúttal elmaradt, így a hazai csapat húzta be az értékes 3 egységet.

Cserenkó Szabolcs vezetőedző értékelése: – Valamit tennünk kell az ellen a betegségünk ellen, hogy egy teljes félidőt az ellenfélnek ajándékozunk. A jövőheti, Csömör elleni bajnokira már ki kell találnunk valamit. Ami a tegnapi meccset illeti, azt kell mondani, hogy hízelgő ez az eredmény ránk nézve, az első félidőben több lehetősége volt a Kincsemnek, hogy akár több góllal elhúzzon előttünk.  A héten főleg a védekezésre helyezzük a hangsúlyt, nem tetszik, amit mostanában látok, nem ezt szoktam meg a srácoktól.

Gólszerzők: Marozsi (2), Szabó Sz. (1)