Kezdőlap Események Networking csúcskonferencia Budapesten

Networking csúcskonferencia Budapesten

Bizalom és hatékony kapcsolatépítés

Céget vezetni, az aktuális feladatokkal és partnerekkel foglalkozni, új kapcsolatokat építeni és a meglévőket ápolni sok időt vesz el egy vállalkozó idejéből. Utóbbi két tényező pedig rendkívül fontos, hiszen a legtöbb cég ma már ajánlások útján szerzi munkái nagy részét. Ez a magyarázata, miért egyre népszerűbbek az üzleti találkozók, a vállalkozói konferenciák.

A Business Network International (BNI®) évről évre kiemelkedő érdeklődés mellett szervezi meg az Országos Networking Konferenciát. A hazai vállalkozók együtt összegzik az „Aki ad, az nyer!®” üzleti modell hatását a gazdasági és az üzleti életre, miközben együtt tanulnak a networking leghatékonyabb eszközeiről.

Az október közepén megrendezésre kerülő konferenciára idén 600 vállalkozót várnak, a meghívott hazai és nemzetközi előadók pedig a hatékony vállalkozói gondolkodás és tudás témakörét kívánják körbejárni. A résztvevők a nap végére hasznos tippeket és a vállalkozások mindennapi életében hasznosítható gyakorlati tudást szerezhetnek.

„Minden vállalkozó arra törekszik, hogy minél több kapcsolatot szerezzen. Ezért is szervezzük úgy az Országos Networking Konferenciát, hogy a résztvevők itt hosszútávra szóló, bizalmi partneri kapcsolatokat építhessenek ki, amelyeknek köszönhetően a jövőben megbízható és jövedelmező ajánlásokat kaphatnak. Nálunk az az elv, hogy bizalmi környezetben, megbízható üzletemberek találkozzanak, akik egymás támogatására törekednek” – vallja Avidor András networking szakértő, a BNI® Magyarország igazgatója.