Kezdőlap Események Szerezd be a legtrendibb őszi és báli darabokat a Dress for Me...

Szerezd be a legtrendibb őszi és báli darabokat a Dress for Me Divatüzletből!

Továbbra is folyamatosan frissülő kínálattal várja meglévő és leendő vásárlóit a kecskeméti Dress for Me Divatüzlet, amelyben már megtalálható az aktuális őszi kollekció, ezáltal Heródekné Fekete Edit üzletvezető-tulajdonostól megtudhattuk, hogy melyek a legtrendibb színek és fazonok az idei évben.

„A legfrissebb kollekciónkban leginkább a sötétebb színek dominálnak, mint például a bordó, a szürke, a barna és a mostanság nagy divattá vált khaki. Az alkalmi részleg elengedhetetlen tartozékai a fekete és a sötét színek, de jelen van a púder és a bézs is, a téli ruhatárban pedig még sötétebb színek kerülnek majd előtérbe.

A két kollekció – őszi és téli – között nem húzhatunk éles határt, mivel inkább a ruhadarab anyagvastagságban van a különbség. Az őszi bálokon már kevésbé, vagy egyáltalán nem viselnek ujjatlan ruhát a hölgyek, viszont nem mindenki szeret egy ilyen eseményre vastagabban öltözni, ezért az őszi kollekció majdnem az egész időszakban elérhető lesz üzletünkben.

Az örök divattá vált csipke, most sem maradhat ki a felhozatalból, de ennek ellenére a kockás, a csíkos és a – a nyári időket idézve – a virágminta is ugyanúgy megtalálható egy fekete ruhán, ezzel feldobva a darab hangulatát. Emellett viszont újra előkerültek a zsabós, a loknisabb és a velúr fazonok is. Az idei évben hódít az úgynevezett tölcsérujj, amely amellett, hogy jól mutat, azon felül egy rendkívül kényelmes viselet is nyújt.

A választékos készletünk folyamatosan bővül, így megtalálhatóak már az átmeneti kabátok, a kötött kardigánok, illetve a sálak is. Megmaradnak a jól bevált darabok is, mint például a szőrmés mellények, kabátok, amelyek kinézetében nem csak a fekete dominál, hanem kiegészül a barnával, a szürkével, a zölddel, illetve a bordóval is.”

Az üzlet a ROUGE Avenue termékek mellett kínálja az olasz és francia divatnak megfelelő kiegészítőket is, amelyeket ízlésünk szerint válogathatjuk öltözékünkhöz.
A ruhaüzletben lehetőségünk nyílik törzsvásárlói kártya igénylésre is, amelynek köszönhetően különleges kedvezményeket lehet igénybe venni. Az október közepén megszervezésre kerülendő Glamour napokon is részt vesz a Dress for Me, így vasárnap is várják meglévő és leendő vásárlóikat.

Legyen szó üzleti vacsoráról, nyaralásról vagy csak a hűvösebb időjárásról a Dress for Me segít megtalálni a megfelelő ruhadarabot, illetve kiegészítőt.

 

Dress for Me

6000 Kecskemét

Nagykőrösi utca 12.

(Budai u. sarka)

Tel: 06-20-530-55-55