Kezdőlap Egészség A tudatos és minőségi életre való törekvés GUT GABIVAL

A tudatos és minőségi életre való törekvés GUT GABIVAL

 

Gut Gabi


Gut Gabi motivációs tréner, coach, egészségfejlesztő, 
sportoktató 24 éve elkötelezettje a sportnak, a mozgásnak. Több évtizednyi tapasztalatára alapozva létrehozta Életminőség programját, amelynek célja, hogy hatékonyan segítsen azoknak, akik úgy érzik, itt az idő a testi-lelki változásra, a személyiségük  fejlesztésére, mert szeretnének egészségtudatos, minőségi életet élni.
Magazinunk Gabival beszélgetett, amelyből 
megtudhatjuk, hogy hogyan teljesedett be karrierje, illetve azt is, hogy milyen szolgáltatásokkal várja vendégeit. 

 

 Mit képviselsz az Életminőség programoddal? Mit tartalmaz ez a program? 

 Az Életminőség Program azért jött létre, hogy segítséget tudjak nyújtani azoknak, akik szeretnének olyan életet élni, amivel elégedettek, amilyet szeretnének, amilyenben önmaguk lehetnek. Vallom, hogy a személyiségünk fejlesztése kiegészítve az egészségtudatos életmóddal a kulcs a kiegyensúlyozott, boldog élethez!

Az Életminőség programom elemei a motivációs előadások, csoportos edzések és az online tornák. A motivációs előadásokon havonta egy alkalommal olyan témákról beszélgetünk, mint például az önbecsülés, önbizalom, a célok ereje, a döntéseink, a siker, a következetesség, kitartás, alázat és tudatosság, az egészséges táplálkozás, a MIÉRT-ek és a MIÉRT-ed fontossága, a kritikák, a szeretet és a gondolataink ereje.

A csoportos edzéseken feltöltődünk, gondolataink megtisztulnak. A csoportos órákon az energiák összeadódnak és elmondhatatlan erővel, lendülettel, motivációval gazdagodunk! A mozgás kitartásra, tudatosságra és alázatra nevel, és ne feledjük, hogy a következetes, kitartó munkának mindig megvan az eredménye!

Amellett, hogy a mozgással levezetjük a feszültséget, a csoportos edzések másik nagy előnye, hogy egy kellemes hangulatú társasághoz tartozhatunk, ahol ösztönözzük egymást és  ahol újabb barátságok is köttethetnek.

Azoknak is ajánlom a csoportos edzéseket, akik már hosszabb ideje – akár több éve, évtizede – kihagyták a mozgást az életükből, hiszen a csoport lendülete és ereje könnyen átsegítheti őket is a holtponton. Ha már úgy érzed, hogy tényleg nem bírod, de látod azt, hogy a többiek sem állnak meg, ez adhat egy olyan extra löketet, amitől új erőre kaphatsz te is.

Jó hangulatban, pozitív légkörben telnek az órák , ezért a testi – lelki feltöltődés garantált!

Az online torna azoknak szól, akiknek fontos a mozgás, de nem tudják megoldani azt, hogy elmenjenek otthonról munka, család, helyhez kötöttség miatt tornázni. Online állapotfelmérés, személyre szabott edzésterv, ajánlott óratípusok és folyamatos konzultáció, felvett és élő közvetítések – ez az online torna.

Hogyan tudtad egyedül megvalósítani az elképzeléseidet, voltak támogatóid? 

Merj nagyot álmodni! Határozd el magad és tegyél meg mindent azért, hogy az álmaid valóra váljanak! Én így gondolkodom, hiszen volt egy célom, amelyet kemény, kitartó, következetes munkával értem el. Edzőként és trénerként a GUT GABI-t, mint brandet építem, azon dolgozom, hogy az Életminőség programommal a megszerzett tapasztalataimat, tudásomat, illetve a lelkesedésemet és a pozitív életszemléletemet átadhassam az embereknek.  Célom, hogy az embereket motivációs előadásaimmal az életminőség javítására, illetve az edzésekkel a rendszeres sportolásra ösztönözzem.

Kik segítik a munkádat, ki az, akire mindig számíthatsz?

Elsősorban a családom, aki mindig mindenben támogat és segíti munkámat; a belém vetett hitük, biztatásuk és elismerésük rendkívül fontos számomra.

Az elmúlt hónapok során egy pár fős team alakult ki körülöttem, akik a GUT GABI brand építésében – marketing, grafikai munkák, programozás, fotók és videók készítése – nagy segítségemre vannak.

Úgy gondolom, hogy az elért sikerek nem csak az én sikereim. Erős és kiegyensúlyozott háttér áll mögöttem, amelynek köszönhetően mindig a maximumot tudom kihozni magamból.

Hogyan fogalmazódott meg benned, hogy te más embereken szeretnél segíteni?

Az elmúlt évek során sok olyan lány, hölgy, édesanya élete vált egészségtudatosabbá azáltal, hogy hozzám járt edzésekre, illetve előadásokra. Számomra ez egy visszajelzés arra, hogy amit nap, mint nap csinálok az hatékony és eredményes.  Vallom, hogy ha személyiségünk fejlesztését kiegészítjük az egészségtudatos életmóddal, akkor megtaláljuk a kulcsot a boldog élethez. A döntéshozatal, a szilárd elhatározás továbbá a tanulás, a fejlődés és a mozgás elengedhetetlen a változás eléréséhez.

Milyen visszajelzéseket szoktál kapni?

A visszajelzések nagyon fontosak számomra, hiszen ezek is sokat segítenek abban, hogy tovább építsem a jövőbeli terveimet. Ha valaki szívesen olvasna néhány visszajelzést rólam, a munkámról, akkor látogasson el a www.gutgabi.hu weboldalra.

A motivációs tréninget és a sport órákat kiknek ajánlod?

Zig Ziglar szavait idézve: „Az emberek gyakran mondják, hogy a motiváció nem tart sokáig. Nos, a fürdés sem. Ezért kell naponta megmártózni benne.” Motivációra, ösztönzésre  minden egyes nap szükségünk van ahhoz, hogy valóban egy tudatos és minőségi életet élhessünk. Ezért mindenkinek ajánlom 16 éves kortól, aki szeretne változtatni, változni, tudatos és minőségi életet élni és teremteni, tanulni, illetve fejlődni, pozitív gondolatokkal feltöltődni, fitt és energikus, vonzó és kiegyensúlyozott lenni.

Hogyan tudsz mindenre időt szakítani?

Tudatosan építem a céljaimhoz vezető utat, szervezetten élem mindennapjaimat. Minden egyes nap olvasok, edzek, fejlesztem magam, készülök az óráimra és az előadásaimra. Rendszeresen előadásokra és tréningekre járok, ahol bővíthetem az ismereteimet azért, hogy naprakész és hiteles legyek abban, amit csinálok.

A jövőre nézve, milyen terveid vannak?

Szeretnék az ország minél több pontjára eljutni az Életminőség programommal és nem utolsó sorban álmom a Gut Gabi Motivációs és Oktatási Központ megalapítása is.

www.gutgabi.hu
https://www.facebook.com/gutgabi/