Kezdőlap Események Az ünnepekre hangolódva a Dress for Me Divatüzlettel

Az ünnepekre hangolódva a Dress for Me Divatüzlettel

A kecskeméti Dress for Me Divatüzlet már felkészült a karácsonyi, báli, illetve szalagozó szezonra, hiszen az üzletben már megtalálható a legfrissebb alkalmi kollekció darabjai, amelyek gyönyörű színben pompáznak és kényelmes viseletet biztosítanak. Heródekné Fekete Edit, a Dress for Me Divatüzlet üzletvezető-tulajdonosa számolt be Magazinunknak egy kicsit bővebben a legfrissebb kollekcióról, illetve azt is elárulta nekünk, hogy decemberben különleges meglepetéssel várják a vásárlókat.

„Üzletünkbe már megérkeztek az alkalmi ékszerek, táskák, illetve ruhadarabok, amelyek többsége a karácsony színeiben tündököl, tehát a fekete, fehér, piros, csillogó fekete-ezüst, fekete-arany és a kék árnyalatok vannak az előtérbe helyezve. Természetesen az alkalmi kollekciónk mellett megtalálható a téli szezon legfrissebb hétköznapi darabokból való összeállítása is.

A közelmúltban tartottuk meg első Dress Napunkat, amely hatalmas sikernek örvendett, így biztosak vagyunk abban, hogy lesz folytatása. Vásárlóinknak, illetve törzsvásárlóinknak is szeretnénk örömet okozni az ünnepek közeledtével, így decemberben egy különleges meglepetéssel készülünk mindenkinek, aki nálunk vásárol.”

Dress for Me

6000 Kecskemét

Nagykőrösi utca 12.

(Budai u. sarka)

Tel: 06-20-530-55-55