Kezdőlap Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kiskőrösön, a Mészáros Lőrinc utcában közlekedett a Damjanich utca irányából 2017. november 16-án 13 óra 53 perckor egy 34 éves kiskőrösi lakos egy Volkswagen Golf típusú személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr az Árpád utca kereszteződéséhez érve az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a balról érkező Suzuki Ignis típusú személygépjárműnek, ezért összeütköztek. Ennek hatására a Suzuki az útesten keresztbe sodródott, majd útpadkának ütközve egy jelzőtáblát kidöntött és felborult. Az autó 38 éves férfi sofőrje és utasa, egy 11 éves lány az elsődleges orvosi szakvélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek!

Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.