Kezdőlap Kiemelt Az adományozás öröme – Idén is nagyszabású jótékonysági projektet vittünk véghez üzleti...

Az adományozás öröme – Idén is nagyszabású jótékonysági projektet vittünk véghez üzleti partnereink segítségével

Az Alföldi Régió Magazin csapatának rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás, hiszen már lassan egy évtizede tart a karácsonyi időszakban az adományozás projektünk. A tradíciónk szerint minden év végén üzleti partnereink segítségével megajándékozzuk Kecskemét és környékén élő nehéz helyzetben lévő családokat, gyermekeket. Az idei esztendő egy nagyszabású adományozással zárult, amelynek keretein belül sok-sok családnak tudtunk ajándékot juttatni a karácsonyfa alá.

Sajnos ma már egyre több családnak kérdéses, hogy mi kerüljön a karácsonyfa alá, ezért szerkesztőségünk heteken át munkálkodott azért, hogy üzleti partnereink segítségével meg tudjuk valósítani az elképzelésünket, miszerint 150 főnek szeretnénk boldog és örömteli karácsonyt biztosítani. Üzleti partnereink számára is fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért szívesen ajánlottak fel adományokat. Az idei jótékonysági akciónk keretében sikerült ellátogatnunk több nagycsaládoshoz, az S.O.S Gyermekfaluba, az Esélyegyenlőségi Irodába, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóba, a BKM Gyermekvédelmi Szakszolgálat Befogadó Otthonába, továbbá a Bács-Kiskun megyei Család Esélyteremtési és Önkéntes Házába, illetve a Faragó Béla Gyermekotthonba.

Ezúton is köszönjük támogatóink nagylelkű segítségét, akik nélkül nem valósulhatott volna meg az ünnepi örömszerzés, ideértve a gazdag ajándékcsomagok elkészítését és átadását.

Köszönjük a támogatást a Bakos és Társai Bt.-nek: Bakos Tamás ügyvezetőnek, a kecskeméti Fornetti Kft.-nek, az Alföld Pro-Coop ügyvezetőjének, a P&P Pékségnek: Hatvani Lászlónak, Kopjas Tündének: az Easy London ügyvezetőjének, a V és VA Kft-nek: Varga Lajosné ügyvezetőnek, a Metro cégcsoport kecskeméti igazgatásának, Hódi József igazgatónak, az Ani-Corn Kft.-nek: Rózsa Anikónak,  a Kiskunfélegyházi Pékség ügyvezetői körének és kedves munkatársaiknak, az OTP Bank Nyrt.-nek, a Preciz Kft.-nek, az Nrg-Agent Kft.-nek, Palkovits Tündének, a Hamiló Pékség és Cukrászat Kft.-nek, Juhász Zsoltnak az Izsáki Házitészta Kft. ügyvezetőjének, Terjéki-Bató Adriennek Assist-Trend-től, a Kunszentmiklós Malomnak, illetve Pécskövi Tibornak a Márka Felsőlajos ügyvezetőjének és minden más közreműködőnek, akik nélkül ez a csodás kedvezményezés nem valósulhatott volna meg.