Kezdőlap Régió BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 4 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 55 éves helyi férfi 2017. december 6-án 6 óra 40 perckor Szabadszálláson, a Honvéd utcában közlekedett egy mezőgazdasági vontatóval. Haladása során a Honvéd utca és Hajcsár utca kereszteződésében balra kezdett kanyarodni, de kanyarodásának megkezdése előtt – a rendelkezésre álló adatok alapján – nem győződött meg arról, hogy előzését már megkezdte egy Audi B8 típusú személygépkocsi, ezért a két jármű az útkereszteződésben érintőlegesen ütközött. Ezt követően az Audi az útkereszteződés Kálvin tér felőli szélén lévő beton villanyoszlopnak ütközve állt meg. A baleset során a személyautó 42 éves helyi sofőrje súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Ne feledjék: a balesetek megelőzhetőek! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)