Kezdőlap Régió ELFOGTÁK A RABLÓT

ELFOGTÁK A RABLÓT

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a gyanúsítottat.

A nyomozás adatai szerint egy ismeretlen férfi 2017. december 7-én 18 óra 30 perc körül megjelent az egyik fülöpszállási dohányboltban, ahol egy fegyvernek látszó tárgyat fogott az ott dolgozó alkalmazottra és a bevételt követelte. Az eladó a pánikjelzőt bekapcsolta, aminek hatására a férfi elmenekült a helyszínről.

Az ismeretlen tettesről a dohánybolt biztonsági kamerája felvételt készített, amit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság felhívás útján közzétett. A sikeres felderítéshez hozzájárult a rendőrségi felhívás is, melynek eredményeként a főkapitányság nyomozói két nap alatt azonosították az elkövetőt, és vele szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai az elfogatóparancs alapján 2017. december 10-én 11 óra 45 perckor Kiskőrösön elfogták a férfit.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gyanúsítottként kihallgatták a 40 éves tabdi lakost, akit fegyveres rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek. A nyomozók előterjesztést tesznek az ügyészségnek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)