Kezdőlap Jótékonyság Fergeteges karácsonyi programok az OTP Bank szervezésében

Fergeteges karácsonyi programok az OTP Bank szervezésében

A karácsony közeledtével az OTP Bank, az OTP Fáy Alapítvány, illetve a Humanitas Szociális Alapítvány számos, izgalmasabbnál izgalmasabb kulturális programmal várta elsősorban a hátrányos helyzetűeket, ezzel is egy felejthetetlen élményt nyújtva nekik.

Decenber 19-én kedden, az Ifjúsági Otthon tükörtermében került sor az OTP Fáy András Alapítvány és a Humanitas Szociális Alapítvány karácsonyi műsorára, illetve adományozásra.

A megjelenteket Szabó László az OTP Bank kecskeméti igazgatója és Molnár Zoltán a Karol Wojtyla Barátság Központ intézményvezetője köszöntötte.

Ezt követően, zenebonától és kacajtól volt hangos a tükörterem hiszen a karácsonyi műsorként a sok elismerést szerzett Csörömpölő Együttes, valamint Olasz Csaba énekes műsora kápráztatta el a jelenlévőket.

Az önkéntesek által összegyűjtött adományok az ünnepség végén kerültek átadásra, hatalmas örömet okozva ezzel minden résztvevőnek.

Az ezt követő nap szerdán, pedig a kecskeméti Katona József Színház Hókirálynő című előadását tekinthették meg azok a gyermekek, illetve kísérőik, mely szintén osztatlan sikert aratott, ezek után pedig a színészek egy kis szaloncukorral kedveskedtek a gyermekeknek. Az előadásra- immár évek óta- olyan gyerekeket hívott az OTP Bank, akinek szülei nem tudják biztosítani a színházba járás lehetőségét.