Kezdőlap Események Magyarország legnagyobb Swarovski választéka Kecskemét főterén

Magyarország legnagyobb Swarovski választéka Kecskemét főterén

Ki ne ismerné a világhírű Swarovski kristályokat a maguk lenyűgöző és csillogó mivoltukban. Az ünnepek közeledtével minden a csillogásról, a különlegességekről és a jó hangulatról szól. Szinte minden nő vágya egy meseszép, igazi Swarovski, melyet kedvesétől, vagy akár egy közeli hozzátartozójától kap, vagy éppen ő ajándékozza azt. Az ünnepek közeledtével városunkat is átjárja az ünnepi hangulat, a forralt bor kellemes illata, az ajándékok széles választéka és a kellemes, meghitt hangulat. Ebben a szellemben került megrendezésre idén is Kecskemét főterén a karácsonyi vásár, ahol a finom falatok mellett olyan különlegességeket is megtalálhatnak a kilátogatók, amelyek nem mindennapiak, mint például az igazi, és hamisítatlan Swarovski ékszereket. Interjúnkból kiderül, melyet Nágell Józseffel készítettünk, a Joseph Nagell tulajdonosával, hogy meddig válogathatunk az ékszerek széleskörű választékából, valamint, hogy milyen ékszerekkel vár bennünket a Swarovski csapata.

 

Mióta találkozhatnak veled, és az ékszereiddel a különleges ékszerek kedvelői?

Már ez az 5. éve, hogy itt megtalálhatóak vagyunk. Idén november 25-én érkeztem, és egészen december 30-ig sok szeretettel várjuk a vásárlókat.

 

Az ünnepek közeledtével, melyek azok a termékek, amelyeket főként keresnek a vásárlók?

Különösen ebben az időszakban az úgynevezett finomgyűrűket, mert azok kényelmesen elférnek a kesztyű alatt is ebben az időben. Kesztyűs szezonban a nagyobb köves gyűrűk zavaróak lehetnek a hölgyek számára, hisz azok nem egykönnyen férnek el alatta. Emellett még nagyon keresik a karkötőket, többségében a férfiak, hiszen ilyenkor gyakori, hogy karácsonyi ajándéknak szánják párjuknak.

 

Hány óráig találnak meg a látogatók?

Igazából én addig nyitva tartok ameddig mozgást látok. Általában este 9 körül szoktam bezárni, akkor már nagyon kevesen vannak a főtéren, de szombaton körülbelül 10 óra az, amikor beszoktam zárni, hiszen akkor azért többen vannak. Van, hogy bejönnek a fiatalok egy-egy forraltbort meginni, így amíg mozgást látok nem szoktam bezárni.

 

Miért különlegesek az ékszereitek?

Fontos kiemelni, hogy Magyarország legnagyobb Swarovski választékával rendelkezünk, ezen belül is vannak a kristályok, amelyeknek mi készítjük a fém részét. Megtalálhatóak nálunk, az egyszerű, bedugós fülbevalóktól, – amelyek igen keresettek – egészen a prémium kategóriás gyűrűkig, nyakláncokig és karkötőkig.