Kezdőlap Rendőrségi hírek Rablás Drágszélen

Rablás Drágszélen

Öt nappal később jelentették be a rablást, a kalocsai rendőrök három óra alatt fogták el a gyanúsítottakat.

A Kalocsai Rendőrkapitányságra 2017. december 14-én 7 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy öt nappal korábban egy drágszéli nőt otthonában leütöttek, és a házából különböző értéktárgyakat tulajdonítottak el.

A nyomozás adatai szerint ismeretlen elkövető 2017. december 9-én 5 óra körül behatolt egy drágszéli családi házba, ahol a haza érkező sértettet arcon ütötte, aminek hatására a nő elvesztette az eszméletét, az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. A sértett 7 óra 30 perckor tért magához, és ekkor vette észre, hogy az ismeretlen tettes a lakásból műszaki cikkeket, kozmetikumokat, ruhaneműket és készpénzt tulajdonított el.

A kalocsai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és néhány óra alatt beazonosították a feltételezett elkövetőket, egy 15 éves drágszéli fiút és egy 14 éves lányt. A két fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók 10 óra 30 perckor őrizetbe vették a fiút és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A lány az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

 

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)