Kezdőlap Események 2018-ban ismét Sportnap, Kecskemét sportjának ünnepe

2018-ban ismét Sportnap, Kecskemét sportjának ünnepe

2018. január 27-e ismét a szórakozás és az ünneplés napja lesz városunk életében, hiszen ekkor kerül megrendezésre a XXII. Sportnap. Megvalósításában kulcsszerepet játszik az, hogy a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett KMJV Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sportmunkacsoportja is fontosnak tartotta a Sportnap üzenetét a város sporttársadalma felé. Az összefogás, egymás megünnepelése, a „sportszerű” kikapcsolódás és ráadásul mindez rendkívül színvonalas formában, fontos szerepet kell, hogy betöltsön a város sportéletében.

A hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek labdarúgó kupa mindig kiváló hangulatban zajlik, hiszen nemcsak a sportról, hanem egymás ugratásáról, vélt sérelmek, játékos megjelenéséről, törlesztéséről is szól. A mérkőzésre 10 órakor, a Lánchíd Utcai Iskola sportcsarnokában kerül sor.

A városházi fogadás 14 órakor kezdődik a díszterembe, amelyre mintegy 150 fővel, azon sportolók, sportvezetők kapnak meghívást, akik 2017-ben munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét jó hírnevét. Ez a fogadás elsősorban erkölcsi elismerést jelent a város vezetése részéről a Kecskeméten működő sportegyesületek tagjai felé.

A Sportnap keretében, ismét megrendezésre kerül a hagyományos, immáron XXII. Sportbál, amely a Három Gúnár Rendezvényházban 19.00 órakor kezdődő eseményen, a régi sportbálak magas színvonalát, barátias és egyúttal ünnepélyes hangulatát kívánják a szervezők visszahozni.

Kiváló alkalom nyílik a Sportbálon, arra, hogy a sporttársadalom tagjai találkozhassanak egymással, ünnepelhessenek, az egyesületi vezetők meghívhassák saját versenyzőiket, edzőiket, illetve támogatóikat egy kis kikapcsolódásra, illetve 11 kategóriában kerülnek átadásra a szövetség által alapított Év Sportolója díjak.

„Rendkívül örülünk, hogy 2018-ban is sikerül megrendeznünk a XXII. Sportbálat, amely már nagy hagyománynak örvend városunk sportéletében. Büszkék vagyunk arra, hogy egyszerre egy nagyon színvonalas, és ugyanakkor kellemes hangulatú rendezvényt biztosíthatunk Kecskemét sporttársadalmának. Ezen a napon megünnepelhetjük magunkat és egymást is, hiszen ez a nap egy egész éves munka megérdemelt elismerése.. E mellett ez a nap az összefogásról, a kapcsolatépítésről, a baráti találkozásokról fog szólni. Kiváló alkalom a klubok támogatói felé, hogy egy-egy báli belépővel jelképesen megköszönjék segítségüket. Ahhoz, hogy ismét megrendezésre kerülhessen eseményünk, nagyban hozzájárultak rendszeres a támogatóink, melyek a Bácsvíz Zrt., a Bács Security Kft., a Termostar Kecskeméti Hőszolgáltató Kft., az IFES Kft., a Kik-For Kft., a Raking Kft., a Technik-Park Heliport Kft., a Városgazdasági Kft., Kecskeméti Decathlon. A Sportbál kapcsán két dologra nagyon büszke és egyúttal hálás vagyok. Az egyik, hogy támogatóink teljesen természetes módon nyújtanak évről-évre támogatást, a másik, hogy állandóan teltházas a rendezvény. Ez a legnagyobb elismerés. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk, és ígérjük, nem okozunk csalódást!” – nyilatkozta Magazinunknak Ujhidy Tibor, a rendezvény megálmodója és megvalósítója.

Belépőjegyet 2018. január 3-ától a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában lehet megvásárolni, amely 6.500 Forintba kerül. (Kecskemét, Széchenyi sétány 11., 76/488-527; [email protected])