Kezdőlap Események A 2018-as esztendő első Éjszakai Forgataga izgalmas előadásokkal és szoros mérkőzésekkel zárult

A 2018-as esztendő első Éjszakai Forgataga izgalmas előadásokkal és szoros mérkőzésekkel zárult

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér szervezésében 2018. január 26-án került megrendezésre az év első Éjszakai Forgataga

A nem profi asztaliteniszezők ezúttal is fél hattól kezdték meg összecsapásaikat. A vidám hangulatú, azonban szoros meccseket is tartogató délutáni verseny szoros eredményeket hozott. A kezdők versenyében Capitan Tom és Gerhák Balázs harmadik, Juhász Viktória második helyezést ért el, az aranyérmet pedig Mayer László zsebelhette be. A haladók versenyében Novák Laura harmadik, Szűcs Bence második, Simon Dániel pedig a képzeletbeli dobogó első fokára állhatott fel.

19 órakor megtelt a lelátó, először a Kecskeméti Planetárium „Pulit a Holdra – Egy Magyar hold-program kalandjai” című előadását hallgatták meg a nézők. Ezt követően a Kecskeméti Sólymok vették birtokba a színpadot és bemutatták a jégkorongozás történetét, a kecskeméti csapatot és a szükséges védőfelszereléseket, sporteszközöket.

A műsort követően pedig kezdetét vette a profi asztaliteniszezők versenye, a darts és csocsó összecsapások. A darts tábla előtt Szabó Milán nem talált legyőzőre a gyerekek versenyében, így aranyérmet vihetett haza, Capitan Tom ezüstéremmel, Harmuth Viktor pedig bronzéremmel gazdagodott. A felnőttek között a győzelmet Labancz Balázs zsebelhette be, Juhász Imre a második, míg Dudás Sándor a harmadik helyen végzett.

A csocsóbajnokság harmadik helyén Berente Tamás és Gondos Máté párosa végzett. A második helyezett Daragó János és Tóth Zoltán duó lett, az aranyérmet Nagy Roland és Tóth Márton vihette haza.

A profi asztaliteniszezők a létszámuk miatt két csoportban mérkőztek meg egymással. Az első kategória győztese Nagy Lajos lett, őt követte Novák Laura és Daragó János.

A második kategóriában a bronzérmet Szűcs Bence, az ezüstérmet Simon Dániel, az aranyérmet pedig Tóth Zoltán vihette haza.

Aki esetleg lemaradt a januári Forgatagról, ne bánkódjon, hiszen februárban is színes programokkal várják az érdeklődőket a szervezők.