Kezdőlap Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő a járőrök.

Az 54-es számú főúton közlekedett Bócsa felől Jakabszállás irányába 2018. január 2-án 9 óra körül egy 42 éves kecskeméti férfi egy KIA Ceed típusú személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerin a sofőr nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, ezért a főút 26.950-es méterénél lehaladt a szemközti útpadkár, ahol egy fának ütközött, és a tetejére borult. A baleset következtében a gépkocsivezető az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy minden esetben az út- és látásviszonyoknak, valamint az adott útszakaszra vonatkozó sebességkorlátozásnak megfelelően vezessék járműveiket! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása. Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-Főkapitányság)