Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

 

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában négy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Gépjárművezetőt vér-vizelet mintavételre 12 esetben állítottak elő.

 

Csávoly külterületén, az 55-ös számú úton közlekedett 2018. január 20-án 13 óra 42 perckor egy oroszlói férfi Peugeot 206 típusú személygépkocsijával. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy egyenes útszakaszon áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és az árok falának csúszott. Ezt követően visszasodródott az úttestre, ahol összeütközött a Baja irányába közlekedő Ford Transit típusú személygépjárművel. A Peugeot az ütközés következtében felborult, sofőrje az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a megváltozott út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg sebességüket. Körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

1