Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 4 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

Az 5441-es úton közlekedett 2018. január 27-én 18 óra 40 perckor egy 47 éves rúzsai férfi az általa vezetett Audi A4 típusú személygépkocsival. Haladása során az 5402-es számú út kereszteződéséhez érkezve, a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező Audi 90 típusú személygépkocsinak, ezért összeütköztek. A baleset során az 56 éves kiskunmajsai sofőr súlyosan, a személygépkocsi utasai – egy 54 éves nő és egy 2 éves kiskunmajsai gyerek – könnyű sérüléseket szenvedtek.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság 2018. január 27-én 14 óra 35 perckor szabálysértési őrizetbe vette L. Gábort. A 19 éves kiskőrösi lakos Soltvadkert külterületén az általa vezetett Lada Samara típusú személygépkocsival úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy őt a Kiskőrösi Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta.