Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 12 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő a járőrök.

Jánoshalmán, az Árpád utcában közlekedett 2018. január 30-án 15 óra 45 perc körül egy 22 éves szlovák férfi az általa vezetett Opel Vectra típusú személygépkocsival. A Dózsa György utca kereszteződéséhez érve a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a balról érkező tehergépkocsinak, ezért összeütköztek. Ennek hatására a járművek egy-egy ház falának ütköztek. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján a személygépkocsi két utasa súlyos sérülést szenvedett, míg a sofőr és másik két utasa könnyen sérült.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 2018. január 30-án 10 óra 47 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 29 éves román állampolgárt. A férfi az általa vezetett Opel Vectra típusú személygépkocsival Szentkirály belterületén úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy őt a Kecskeméti Járásbíróság határozatával 2017. június 8-tól 18 hónapra a járművezetéstől eltiltotta.

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-Főkapitányság)