Kezdőlap Rendőrségi hírek Hat óra alatt 25 jogsértés

Hat óra alatt 25 jogsértés

A kiskunhalasi rendőrök a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztályának munkatársaival közösen szerveztek közlekedésrendészeti akciót.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 2018. január 12-én közlekedésrendészeti akciót szervezett az 53-as számú főút Tompa és Kiskunhalas közötti szakaszán. Az ellenőrzés elsősorban a megengedett legnagyobb sebességhatár betartásának ellenőrzésére, valamint a kanyarodási szabályok megszegésének kiszűrésére irányult.

A 9 óra és 15 óra között megtartott akció során a rendőrök célirányos ellenőrzést hajtottak végre. Azt a járművet vonták intézkedés alá, amelynek sofőrje szabályt szegett. Összesen 24 személlyel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, közülük 3 fő azt a helyszínen a rendelkezésre álló bankkártyás mobil fizetőterminálnak köszönhetően kifizette.

Az ellenőrzés a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztályának munkatársaival történő szoros együttműködéssel valósult meg. Az akció során migráns személyek után kutatva az intézkedés alá vont járműveket át is vizsgálták.

(Forrás: Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság)