Kezdőlap Események Jubileumi Kecskeméti Esküvő Kiállítás

Jubileumi Kecskeméti Esküvő Kiállítás

  1. Kecskeméti Esküvő Kállítás a Hotel Három Gúnár és Rendezvényházban

 Óriási sikert aratott a 2018. január 21-én megrendezésre kerülő  20. Kecskeméti Esküvő kiállítás, amelynek a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház adott otthont. A jegyes párok 30 minőségi szolgáltatóval vehették fel a kapcsolatot, akik káprázatosabbnál káprázatosabb standokkal készültek.

Reggel 10 órától egészen délután 18 óráig fogadta vendégeit a kiállítás, ahol pompás standok, valamint a gyönyörű egyedi menyasszonyi ruhák várták az érdeklődőket. A nap folyamán megtalálhatóak voltak vendéglátóegységek, rendezvényszervezők, cukrászdák, zenekarok, DJ-k, ceremóniamesterek, fotósok, videósok, dekoratőrök, virágszalonok, cipő szaküzletek, valamint az elengedhetetlen ruhaszalonok képviselői is, tehát nagyon széles körből választhattak az ifjú párok.

„Az egyik kecskeméti sajtóorgánummal közösen egy Valentin-napi fotóversenyt hirdettünk meg, jelenleg ez a különlegessége a jubileumi kiállításnak. Az ifjú, szerelmes párok egy fotófal előtt fényképezkedhetnek, ezek a képek felkerülnek egy netes felületre, ahol február közepéig lehet rájuk szavazni.” – nyilatkozta a színvonalas rendezvény főszervezője, Kovács Erika.

A rendezvényre nem csak Kecskemétről érkeztek párok, hanem a környező városokból is, hogy ihletet, segítséget, valamint kivitelezőket találjanak a „Nagy nap” megvalósításához.

Az idei esztendőben a Sheraton Hotelben is megrendezésre kerül egy bemutató, tombolával, egyéb játékokkal egybekötve, a kiállítás októberben tekinthető majd meg, amely szintén nagyon fontos a szolgáltatók, és a fiatal házasulandók számára.