Kezdőlap Események Üzleti Élet Jótékonysági Bál a Sheratonban

Üzleti Élet Jótékonysági Bál a Sheratonban

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által rendezett „Üzleti Élet Jótékonysági Bál”  volt, a kecskeméti báli szezon második jelentős rendezvénye, amelynek a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont adott otthont. A szombat este rendezett bál védnökei Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere és Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. gyárigazgatója, az estély fővédnöke pedig Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke volt.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara bál az üzletről és a jótékonyságról szólt, de az est jubileumi is volt egyben, mert elősször 1998-ban, 20 éve volt megszervezve, Hiába való volna Önöket most arra biztatnom, hogy felejtsék el az üzleti terveket, különböző üzleti fogalmakat és csak a szórakozással töltsék el ezt a mai estét. Mert jól tudom, hogy a legjobb üzletek fehér asztal mellett köttetnek.”  – Gaál József, az Üzleti Élet Jótékonysági Bál elnökének köszöntőjében hangzott el ez a gondolat, mégis arra kérte a vállalkozókat és üzletembereket, hogy most csak éljék át az est hangulatát és tegyék félre az üzleti dolgokat.

Märcz Fruzsina, a Kecskeméti Katona József Színház Domján Edit-díjas színművesz volt az est háziasszonya, továbbá a műsorban fellépett a Kecskeméti City Balett és Beliczai Balázs humorista is, a zenéről pedig a Koktél 4U zenekar gondoskodott.

A bálon rendezett tombola bevételét a szervezők az Élethinta Alapítvány számára ajánlották fel, ahol a súlyosan és halmozottan sérült fiatalok jelenéért és jövőjéért küzdenek.

Az Üzleti Élet Jótékonysági Bál támogatói:

Ezüstfokozatú támogatók: BÁCSVÍZ Víz- és Csatornaszolgáltató Zrt. (Kecskemét), Bátori Kft. (Kecskemét), Beton-Star Kft. (Kecskemét), Budamobil-Cargo Kft. (Kalocsa), hatPEDÁL Autósiskola Bt. (Kecskemét), Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. (Kecskemét), VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft. (Kecskemét) Zonika Kft. (Dusnok).

 

Támogatójegy vásárlásával segítették a jótékony cél megvalósulását: HILTI Szerszám Kft. (Kecskemét), Kalfém Kft. (Kerekegyháza), Dr. Svébis Mihály, Dr. Horváth Zsolt, B.BAU PLAN Kft., Gibárszki Sándorné, Katkics Tamás, Molnár Ferenc, Pintye László.