Kezdőlap Egészség Várja vendégeit az újra megnyílt BEAUTY ROOM Kozmetika – Keltsd életre szépséged...

Várja vendégeit az újra megnyílt BEAUTY ROOM Kozmetika – Keltsd életre szépséged natúr és bio kozmetikumok erejével

Kecskemét szívében újra megnyílt a BEAUTY ROOM Kozmetika, ahol a vendégek kizárólag natúr és bio kozmetikumok használatával szépülnek, hiszen Kispeti Mariannának, a BEAUTY ROOM kozmetika tulajdonosának, a legfontosabb vezérelve az, hogy természetes kozmetikumokat használjon egy-egy arckezelés során. Marianna Magazinunknak bemutatta a kozmetikai múltját és jelenét, ezáltal megtudhattuk azt is, hogy milyen szolgáltatásokkal várja visszatérő és új vendégeit.

 „1987-ben szereztem meg a kozmetikus mestervizsgámat, így már több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Az évek alatt számtalan kozmetikai képzésen vettem részt, melyeknek köszönhetően széles rálátásom van a kozmetikai szolgáltató iparra.

2002-ben indítottam el a saját kozmetikai vállalkozásomat, amelyet 2015-ig üzemeltettem Kecskeméten. Majd angol nyelvterületen folytattam a kozmetikai szakmai tapasztalatok szerzését. Ez idő alatt Dubai-ban és Angliában dolgoztam szépség terapeutaként.

Vendégköröm nagyrészt visszatérő vendégekből áll, akiknek fontos szempont a minőségi szépségápolás, károsanyagmentes bio kozmetikumokkal. A kozmetikámban a legújabb elektro-kozmetikai készülékek állnak rendelkezésemre, úgy mint ultrahang terápia, iontoforézis, bioptron lámpa, hidroabrázió, mikrodermabrázió, dermapen, melyek nagyban elősegítik munkám.

 Marianna a következő szolgáltatásokkal várja a szépülni vágyó hölgyeket:

Bio arckezelések

Masszázsok

Dermapen tűs mezoterápia

Waxing

Esküvői és alkalmi smink

Ha szeretnél kimagasló minőségű, bio arckezelésben részesülni, akkor jó helyen jársz!

Ne maradj le a 20%-os nyitási akcióról sem, amely február 15-ig tart! Élj a lehetősséggel és szépítsd bőröd professzionális bio arckezelésekkel a BEAUTY ROOM Kozmetikában!

BEAUTY ROOM

Kispeti Marianna

mesterkozmetikus

06 20 594 3020

Kecskemét, Kápolna utca 1.

Facebook

Nyitva tartás: Bejelentkezés alapján