Kezdőlap Események A Konzervgyári Konyha felajánlásából történt ebédosztás a Wojtyla Barátság Központban

A Konzervgyári Konyha felajánlásából történt ebédosztás a Wojtyla Barátság Központban

Ismét sor került a napi ebédosztásra a Karol Wojtyla Barátság Központban, Farkas P. József tulajdonos és vezető jóvoltából, így a hátrányos helyzetű emberek ismét kaptak ételt a Konzervgyári Konyha felajánlásával, amely zöldségszószos tészta, pogácsa, kakaós csiga, kenyér- és természetesen szeretetet volt.

A testi táplálék mellett Borisz atya lelki eledelt szolgáltatott az emberek felé, amelynek keretein belül felolvasta nekik a tékozló fiú történetét a példabeszédek könyvéből, amely arról szól, hogy ha elhagyjuk Istent, Atyánkat, Ő szeretettel befogad bennünket, ha megbánva bűneinket visszatérünk Hozzá. Az ige után imádságra került sor, majd megkezdődött az eleség elfogyasztása.

A helyszínen azt is megtudtuk, hogy a holnapi nap folyamán szeretettel várják a társaságot a Technika Házában lévő kiállításra, melyen megtekinthetik Michelangelo által készített szobrok mását, egy művészettörténész kíséretével. A tárlat megszemlélése után a csoport részt vehet egy közös kávézáson, illetve teázáson.