Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 14 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő a járőrök.

Az 5301-es számú úton közlekedett Kiskőrös felől Páhi irányába 2018. február 14-én 8 óra 45 perc körül egy 52 éves kerekegyházi lakos az általa vezetett BMW X5 típusú személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, ezért az út 39.200-as méterénél megcsúszott. Áttért a szemközti forgalmi sávba, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy minden esetben az út- és látásviszonyoknak, valamint az adott útszakaszra vonatkozó sebességkorlátozásnak megfelelően vezessék járműveiket. A sebesség túllépése növeli a baleset bekövetkezésének kockázatát.

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-Főkapitányság)