Kezdőlap Események Idén már hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Vendéglátós Bál

Idén már hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Vendéglátós Bál

Idén is megrendezésre kerül a VI. Vendéglátós Bál, amelyet a Jégszilánk Kft. és a Hotel Három Gúnár együtt bonyolít le 2018. február 25-én.

A rendezvény helyszíne a Három Gúnár Rendezvényház lesz, ahol az ínycsiklandozó ételekről a Három Gúnár mesterszakácsai fognak gondoskodni. Az eddigi nagy érdeklődésre való tekintettel, idén két teremben kerül megrendezésre a bál, a fergeteges hangulatot pedig a RöMy Duo Party Band és DJ Pénzes fogja biztosítani.

A tombola idén is jótékony célt szolgál, hiszen a felajánlott tombolanyereményekből származó teljes bevétet a Kecskeméti Szakképzési Centrum Széchenyi István Idegenforgalmi, Vendéglátóipari Szakgimnáziumnak és Szakközépiskolának adományozzák a szervezők.

A VI. Vendéglátós Bál fő szponzorai:

Jégszilánk Kft., Hotel Három Gúnár Kft., Széchenyi István Idegenforgalmi, Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola, Univer Product Zrt., Heineken Hungária Zrt., Royalsekt Zrt., Hansa-Kontakt Kft., Pepsi, Kedvenc Szakbolt, Metro Kereskedelmi Kft., Matusz-Vad Zrt., Bács Zöldker Kft., Zwack Unicum