Kezdőlap Események ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club Hírlevél 2018/02/1 – Férfi Futsal NB II. Keleti...

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club Hírlevél 2018/02/1 – Férfi Futsal NB II. Keleti csoport 19. forduló

Kedves Szurkolóink, Támogatóink, Barátunk, Sporttársunk és a Média Munkatársai!

Magabiztos győzelemmel tartotta itthon a három pontot a Scoregoal!

Hétfő este a Messzi István Sportcsarnokban fogadták az Újpest gárdáját a kecskeméti futsalosok, és egy szoros első félidő után, magabiztos 7-3-as sikert könyveltek el a „lilákkal” szemben.

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Újpest FC – 220 V : 7-3 (2-1)

Rosszul indult a mérkőzés a hazaiak számára, hidegzuhanyként egy eladott labda és az első percben máris vezet az ellenfél. (0-1) Azonban már ekkor is kitűnt, hogy a kecskeméti srácok nem fogják feladni, és már az első félidőben óriási erőtartalékokat mozgatta meg az egyenlítésért, illetve a vezetésért. Ez a 7. percben el is érkezett, Marozsi szépen zárt Marsának, aki jó 10 méterről kilőtte a kapu jobb alsó sarkát. (1-1) Alig telt el néhány másodperc, és szép összjátékot követően Móra bombázott a jobb felsőbe, kiszorított szögből. Igazán szép gólnak örülhettek a kilátogató szurkerek. (2-1) Továbbra is lendületben maradt a Scoregoal ám a kidolgozott helyzetek kimaradtak, sokszor már-már hihetetlen formulákban.

A második etap gyors gólváltással kezdődött, előbb Móra volt eredményes, amjd a másik oldalon 1 percre rá Vadászi lőtt szép szabadot, alakítva ezzel az eredményt 3-2-re. De továbbra is a hazaiak játszottak fölényben, védekezésre kényszerítve az újpesti csapatot. A 25. percben aztán eldőlt a mérkőzés, előbb Szabó Szabolcs villant és egy szögletből visszagurított labdával pókhálózta ki az ellenfél kapuját, majd újra ő volt eredményes és kijátszott szituációt követően. (5-2) A nagy rohanásban Marsa is betalált még, így már 6-2-t mutatott az eredményjelző. Az újpesti oldalról Szabó Zs. fordult le center játékból, és tartotta az övéikben  a reményt (6-3), Ám egy újabb szélvész gyors hazai támadás, és Takács már nem kegyelmezett, be is állítva a végeredményt. (7-3)

Góllövők: Marsa (2), Móra (2), Szabó (2), Takács (2)

Koós Károly vezetőedző: „A kötelező győzelmeket sokszor nagyon nehéz behúzni, így volt ez a mai este is. Azonban a kezdeti hibákat jó támadójátékkal sikerült kompenzálni. Sok a hiányzónk különböző okok miatt, így egy nagyon fiatal csapatunk van jelenleg, és ezen fiatal játékosok csapatba integrálása hosszabb időt vesz igénybe. De így is volt mindkét félidőben egy-egy nagyon jó periódusunk, amikor ellenállhatatlanul tudunk előre játszani. Ez mindenféleképpen örömteli. Pénteken megyünk a nagyon jó erőkből álló Dunakeszi csapatához, fiatal csapatunk bravúrért utazik.”

Sportbaráti üdvözlettel:

Dr. Vercz Tamás

Ügyvezető elnök