Kezdőlap Rendőrségi hírek SZEMTANÚKAT KERESÜNK

SZEMTANÚKAT KERESÜNK

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kecskeméten, a Piaristák terén 2018. február 7-én 18 óra 25 perckor egy menetrend szerint közlekedő helyi járatos autóbusz közlekedett. Haladása során a jelzőtáblával és útburkolati jellel ellátott kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve – eddig tisztázatlan körülmények között – elütötte az ott közlekedő 23 éves gyalogost. A baleset során a kecskeméti nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 03010/460/2018. bűnügyi számon halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A kecskeméti rendőrök kérik, hogy elsősorban a buszon utazó két fő, a balesetet megelőzően az átkelőn közlekedő kerékpáros, valamint a gyalogos-átkelőhely előtt megálló gépkocsivezető, továbbá a baleset szemtanúi, jelentkezzenek személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), illetve a 107 vagy 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.