Kezdőlap Egészség A háromgenerációs fodrászszalon

A háromgenerációs fodrászszalon

Zsíros Imréné Julika 17 éve, Kecskeméten alapította meg fodrászatát, a Julika Style Fodrászszalont. A fodrászatban jelenleg hárman tevékenykednek, akik nap mint nap új hajat kölcsönöznek vendégeiknek. Zsíros Imréné Julika, Juhász Vivien és Zsíros Csaba nyilatkozott lapunknak a mindennapokról, valamint a szakma szépségeiről. 

 

 

„47 éve szereztem meg a fodrászszakmát, azóta ebben dolgozom. 17 éve alapítottam meg a szalont, amelyet akkor még egyedül vittem, mára már pedig családi vállalkozásként működünk. Az évtizedek alatt rengeteg vendégem volt, mindenkinek más-más igénye van, mindig változatosan telnek a napok. Vivi és Csaba sokat segít nekem a papírmunkákban és az üzlet felügyeletében is.”
– mesélte Zsíros Imréné Julika, a
Julika Style Fodrászszalon
megalapítója.

 

 

„A fodrászatban mindent tiszta szívemből csinálok, rendkívül szeretem ezt a szakmát. Szeretem, hogy különböző típusú emberek fordulnak meg, mindenkinek más-más az igénye és sosem unalmas egy nap. Az emberek bíznak bennünk, le tudjuk beszélni egy rossz ötletről és rá tudjuk venni arra, hogy melyik szín, forma állna jól neki, természetesen az igényeket is figyelembe véve. Több festőmesteri képzést is elvégeztem, hiszen a legfőbb feladatom, hogy színváltoztatásokat végezzek a vendégek haján. Folyamatosan képezzük magunkat, hiszen változnak a trendek, és ez egy olyan szakma, ahol mindig képben kell lenni a legújabb divattal, amellett, hogy a vendégek igényeit is szem előtt kell tartanunk.” – mondta Juhász Vivien, festőmester.

 

„Szeretem ezt a szakmát, mert kreatív, változatos és emberekkel dolgozom. A közeljövőben tervezünk egy jótékonysági hajvágást, itt gondoltunk a Wojtyla Házra és az SOS Gyermekfalu lakóira. Sokan úgy gondolják, hogy jótékonykodni csak karácsonykor kell, de szerintem bármikor lehet és kell is, ha van rá lehetőség.” – mondta Zsíros Csaba, mesterfodrász.

Julika Style Fodrászszalon
Nyitva tartás:
Hétfő, szombat: 6.00-.13.00 óráig
Kedd, szerda, csütörtök, péntek: 6.00-19.00 óráig
Telefon: 76/505-317, 76/505-318
Kecskemét,
Bajcsy-Zsilinszky Endre körút 6.