Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 7 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

Kecskeméten, az Árpád körúton közlekedett 2018. március 5-én 8 óra 55 perckor egy 63 éves férfi az általa vezetett Ford Focus típusú személygépkocsival.

Haladása során – a rendelkezésre álló adatok alapján – a Halasi út kereszteződésében a forgalomirányító jelzőlámpa piros jelzése miatt megállt, majd a tilos jelzés ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol egy menetrend szerint közlekedő autóbusz érkezett. A buszsofőr az ütközés elkerülése érdekében vészfékezett. A járművek nem ütköztek, de a buszon állva utazó 22 éves kecskeméti nő elesett, és a fejét a padlóba ütötte, valamint egy 77 éves utas az előtte lévő ülés háttámlájának esett. Eközben egy Renault személyautó fékezése ellenére a Fordnak ütközött. A balesetben az orvosi szakvélemény alapján a buszon utazó 22 és 77 éves személyek könnyű sérüléseket szenvedtek.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!