Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Tiszakécske lakott területén kívül, a 4623-as számú úton közlekedett Szentkirály irányába 2018. március 11-én 12 óra 25 perckor egy 45 éves budapesti férfi az általa vezetett Toyota Dyna 150 típusú tehergépkocsival.  A helyszíni szemle adatai szerint az út 12-es kilométerénél balra kanyarodása során nem győződött meg arról, hogy előzését egy motorkerékpár már megkezdte, ezért összeütköztek. Ennek hatására a kétkerekű a jobb oldali vízelvezető árokba sodródott. A baleset következtében a motoros az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. Ő a rendelkezésre álló adatok szerint vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 12-én 0 óra 35 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 21 éves kecskeméti lakost. A férfi az általa vezetett Mercedes típusú személygépkocsival úgy közlekedett a megyeszékhelyen belterületén, hogy őt a Kecskeméti Járásbíróság és a Kunszentmiklósi Járásbíróság végzéseivel a járművezetéstől eltiltotta.

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-Főkapitányság)