Kezdőlap Események BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM

BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM

BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM
TÁJÉKOZTATÓ NAPJA

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a Bács-Kiskunban itthon vagy! ösztöndíj program tájékoztató napjára.
Az esemény helyszíne: Kiskunmajsa, Konecsni György Kulturális Központ Videoterem
(Kiskunmajsa, Hősök tere 6.)

Az esemény időpontja: 2018. március 7. 14 óra

A program célja, hogy a fiatalokat anyagi támogatással segítse abban, hogy befejezhessék tanulmányaikat és sikeresen elhelyezkedjenek otthonuk közelében. Ennek keretében Bugac, Bugacpusztaháza, Csólyospálos, Jászszentlászló, Kiskunmajsa, Kömpöc, Móricgát, Szank településeken állandó lakóhellyel rendelkező fiatalok igényelhetik a támogatást pályázati úton. A pályázatok 2018. március 1-30. között nyújthatók be. A pályázati rendszer részletes tudnivalóiról a tájékoztató napon adnak kollégáink felvilágosítást, illetve a bővebb információt a www.bacskiskun.hu oldalon olvashatnak.
Legyen a vendégünk, és adja tovább a tájékoztatón hallottakat a környezetében élő fiatalok és családjaik számára! Részvételére számítunk!

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A tájékoztatón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándék szíveskedjen jelezni az osztondí[email protected] címen legkésőbb 2018. 03. 06. 12:00 óráig.