Kezdőlap Interjú Barkóczi László, a BL-Metál-Kőrös Kft. ügyvezető igazgatója adott számot az elmúlt év...

Barkóczi László, a BL-Metál-Kőrös Kft. ügyvezető igazgatója adott számot az elmúlt év történéseiről

 

Kiskőrösön, a IV. BL-Metál-Kőrös Amatőr Jégkorongtornán, a meccsek végeztével szerkesztőségünknek lehetősége nyílt az esemény – irányításában idén 3 éves – szponzor cégének ügyvezető igazgatójával, Barkóczi Lászlóval beszélgetni, aki értékelte nekünk a BL-Metál Kft. tavalyi évben nyújtott teljesítményét, valamint beszámolt a folyamatban lévő újításokról, tervekről is.

A pozitív visszajelzéseknek, a gyors, megbízható és minőségi munkának köszönhetően a vállalat az ország egész területén tevékenykedik. Bács-Kiskun megyében Kecskemét, Kiskőrös, Soltvadkert, Kecel és szinte az összes környező város, valamint Sopron, Hatvan és Budapest is számos megrendelést biztosít a cég számára. Míg a meglévő ügyfelek folyamatosan ellátják munkával az üzem dolgozóit, a referenciák által minden évben új ügyfélkapcsolatokkal bővül az intézmény partnerlistája.

Az elmúlt évben megszámlálhatatlan megbízás érkezett az állandó üzletfelektől mind visszatérő, mind új projekteket illetően. Legfontosabb megbízónk egy állami cég, a Fővárosi Vízművek, amely éves szinten elfoglaltságot nyújt a BL-Metál-Kőrös Kft-nek.

A legnagyobb kihívást egy jelenleg is folyamatban lévő 6000 m2-es csarnok megalkotása jelentette a Material-Plastik Kft. megbízásából, amely a beruházás komolyságát tekintve igen jelentős előrelépést jelentett a cég számára. Hatalmas eredmény, hogy egy ilyen nagy létesítményben is problémamentesen sikerült véghezvinni a munkálatokat.

Az idei évben is nagyszámú projektekben vesz részt a vállalat, már zajlanak a tárgyalások egy 4000 m2-es csarnok megépítéséről. A kiváló kapcsolatok, referenciák és a cég munkájába vetett bizalom révén nagy a valószínűsége, hogy ezt az invesztációt is a BL-Metál-Kőrös Kft. fogja megvalósítani.

A megrendelések felvételénél a környező városok beruházásai az elsődlegesek, ez is azt bizonyítja, hogy a vállalat permanens fejlődést mutat a pozitív értékelésekből származó bővülő partnerkör kapcsán.

Régóta tervben van a telephely korszerűsítése. Az erre vonatkozó pályázat beadására idén, március 15-én kerül sor, amellyel sikeres elbírálás esetén egy nagy álom válna valóra, hiszen így a vállalat munkáját már egy teljesen felújított, igényes épület és modern gépek, eszközök is reprezentálnák. A fejlesztéshez hozzátartozik az iroda, öltözők, zuhanyzók átalakítása, a fűtés modernizálása. Mivel pillanatnyilag a Kft. anyagilag kedvező helyzetben van, időszerűek ezek az újítások, amely a dolgozók számára is biztosítaná a kulturált környezetben való munkavégzést.

„Minden évben adódnak kisebb-nagyobb munkák, amelyek a vállalat teljesítményindexének növekedését eredményezik. Bízom benne, hogy a jövőben is sikerül hasonlóan produktív évet zárnunk, illetve a tervezett fejlesztések ugyancsak kivitelezhetőek lesznek.” – mondta Barkóczi László, a BL-Metál-Kőrös Kft. ügyvezető igazgatója.

 

BL-METÁL-KŐRÖS KFT.

6200 Kiskőrös, Móricz Zsigmond utca 18.

(20) 926 0776