Kezdőlap Egészség Relax Well – Age Attraction prémium kozmetikai szalon

Relax Well – Age Attraction prémium kozmetikai szalon

A Relax Well Kozmetika AgeAttracion oklevéllel hitelesített kozmetika, amely német minőséget kínál megfizethető áron a megszépülni vágyó hölgyeknek, valamint az uraknak. A hitelesítő okirat a kozmetika minőségi termékeit, a szakmai hozzáértést, valamint a precizitást, a hatékonyságot és az innovációt tükrözi.  A szalonban az arckezelések tekintetében az anti-aging, valamint a problémás bőr kezelésére kerül a fő hangsúly, emellett a testkezelések is prioritásban vannak. H. Szabó Terézia kozmetikus, sminkes és a Relax Well Kozmetika tulajdonosa mutatta be a szalon életét, valamint szolgáltatásait.  

 

 Az arckezelések tekintetében az anti-aging, valamint a problémás bőr    kezelésére helyezem a fő hangsúlyt, a testkezelések palettáján pedig a test salaktalanítása a fő profil. A testkezelések bármely diéta vagy egyéb súlycsökkentő programba beépíthetőek és alkalmazhatóak.

Az anti-aging kezeléseknél legtökéletesebb hatás elérése érdekében magas színvonalú prekozmetológiai eljárást alkalmazom. Mit is jelent ez tulajdonképpen. A Meso Léser kezelések forradalmi átmenetet képeznek a kozmetikai és az orvos-esztétikai kezelések között. A nagy teljesítményű lézer olyan intenzív stimuláló hatást képes kifejteni a bőrben, amely nem hasonlítható egyetlen más készülékhez sem.

Ezen kívül természetesen megtalálhatók a szalonban más magas ható anyag tartalmú kezelések is. Kiemelnék egy-két kezelési protokollt a kozmetikában igénybe vehető kezelések kínálatából.

Az alábbiak a Lézeres Meso terápiás kezelések közül pár kedveltebb eljárás a vendégeim körében.

MILSYS Lézeres Mezo terápiát, mely irha szintű intenzív lézeres kollagén rekonstrukció és hyaluron savas feltöltés. Az innovatív technológiának és a bevitt szuper koncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

A Diamond Dream Luxury Genocare egy luxus kozmetikai genokúra, a high-tech bőrfiatalító kezelések legújabb innovációja, amely a lézer lenyűgöző hatását ötvözi az időtlen szépség titkos összetevőjével: az egzotikus hó-alga koncentrátummal.

Problémamegoldó kezeléseket a Meso Laser nagy teljesítményű lézeres géppel végzem, amely bámulatos megoldást nyújt a problémás bőr kezelésére (gyulladáscsökkentés, regenerálás és halványítás).

Fentieken kívül a kozmetikában megtalálható a görög  „Yellow Rose”  termékcsalád is.  Magas ható anyagokkal bíró kezelési protokollokat kínál  hölgyek és  az urak számára egyaránt.

Ezek a termékek a természet adta gazdag ható anyag palettát ötvözik a tudomány legújabb vívmányaival, hogy professzionális és az otthoni bőrápolás tekintetében is minőséget nyújtsanak a vendégeim számára.

Ezek közül a kezelések közül is megemlítenék párat a kedveltebbek közül.

„Yellow Rose”- Collagen kezelés. Korszerű anti-aging kezelés ráncfeltöltő kollagénnel.

Táplál. feszesít, hidratál, ránctalanít, 30 éves korosztály felett ajánlott.

„Yellow Rose” Hyaluronic kezelés. Exkluzív hyaluron savas virágszirom arckezelés.

Sejtszinten regenerál, feszesít, hidratál, ránctalanít.  Magas hatóanyag tartalma miatt minden korosztály számára ajánlott.

„Yellow Rose – For Men- Anti Aging arckezelés. Férfiaknak hyaluron savval  és ginsenggel.

A testkezelések tekintetében, mint már említettem a kozmetikában salaktalanító kezeléseket végzek, melyek nagymértékben elősegítik a fogyást diéták kiegészítéseként.

Itt említeném a az „ALFA OXI-LIGHT SPA”  mély meleg terápiás kapszulát, mely salaktalanító, cellulit csökkentő, immunrendszer erősítő stressz oldó hatással bír.

Népszerű még a Wiener kontúr fáslis test tekercselés.  A hazai alakformáló piac legkedveltebb fáslizó eljárása. Feszesítő, karcsúsító, cellulit csökkentő, salaktalanító hatású.

A fentiek kiegészítésére ajánlom még a Dr. Life Hullám masszázst, mely a nyirok keringés és vérkeringés fokozásával salaktalanít. Ezt arc kezelések kiegészítő kezeléseként is szívesen igénybe veszik vendégeim.

A fentiek csak egy bepillantást nyújtanak a szolgáltatásaim köréből, természetesen kozmetikában megtalálható egyék kezelések is szempilla , szemöldökfestés, gyantázás, tini kezelések stb.

Még egy gondolat az utolsó sorban, de  talán a legfontosabb a kozmetika életében, számomra   a vendég az első, minden róla szól  természetesen ezek tükrében a szépség megőrzése , az esetleges bőrhibák kiküszöbölése, otthoni bőrápolási tanáccsal kiegészítve.

Ezt megtalálhatják a kedves szépülni relaxálni vágyó hölgyek és urak Kecskemét belvárosában lévő exkluzív kozmetikai szalonomban.

Mindenkit várok sok szeretettel.

H.Szabó Teréz
kozmetikus, sminkes

 

 

Relax Well Kozmetika

Kecskemét, Nyíl utca 4.

06 30 978 5280

Facebook

Hétfő: 12-18

Kedd: 8-14

Szerda: 10-16

Csütörtök: 12-18

Péntek: 8-12