Kezdőlap Olvasgató A mai legjobb egy körből kimarad!

A mai legjobb egy körből kimarad!

Hatalmas volt a tét a Konyhafőnök mai napján. Akit a zsűri a legjobbnak ítél, az egy napot átugorhat a versenyben, és a galériáról nézheti a többiek küzdelmét.

Új játékos, a habos-babos rózsaszínben érkező, építészmérnök Flóra komoly megdöbbenést okozott versenytársainak, amikor kiderült róla, hogy már szakmai tapasztalatot szerzett egy kecske megnyúzásában, amit teljesen egyedül hajtott végre, és amiben érzelmi támogatást két pálinka és rózsaszín gumikesztyűi jelentették a számára.  Versenytársaival együtt máris komoly kihívás elé nézett, ugyanis az első feladatban a Séf által összeállított halpult alapanyagai közül választva kellett egy előételt és egy főételt készíteni.

Így kell bánni a Séf kedvenc tengeri élőlényeivel – http://rtl.hu/rtlklub/akonyhafonok/igy-kell-banni-a-sef-kedvenc-tengeri-elolenyeivel

Véradás és zsebsárkány tanfolyam a kóstoláson? – http://rtl.hu/rtlklub/akonyhafonok/veradas-es-zsebsarkany-tanfolyam-a-kostolason

Az első feladatban Brigi jeleskedett, ő kapta meg az előnyt, így ő választhatott először a zöldségpultról, ami a második feladat alapanyagait tartalmazta.

A tét ismét hatalmas volt. A legjobban teljesítő, átugorhat egy versenynapot és legközelebb a középdöntőbe kerülésért kell majd csak főznie. Ehhez viszont teljesíteni kellett a feladatot, vagyis, hogy a pultról választott zöldségből a lehető legtöbb, de minimum három féle textúrát kellett felvonultatni a tányéron, felhasználva mellé a véres húrkát és a mangalica szüzet.

A Séf paradicsom textúrákkal varázsolt – http://rtl.hu/rtlklub/akonyhafonok/a-sef-paradicsom-texturakkal-varazsolt

Természetesen Brigi hátráltathatott is, és ő András kiválasztott zöldségét articsókára cserélte, ami totálisan sokkolta versenyzőtársát, mivel a fiatalember még sosem dolgozott ezzel az alapanyaggal.

Vajon kinek adja Brigi az „articsóka ajándékát”? – http://rtl.hu/rtlklub/akonyhafonok/vajon-kinek-adja-brigi-az-articsoka-ajandekat

Csak a Séf segítségével tudott az utolsó tíz percben bármit is produkálni, ami megpecsételte a sorsát.

András óriási bajban volt, a Séf segítette ki a pácból – http://rtl.hu/rtlklub/akonyhafonok/andras-oriasi-bajban-volt-a-sef-segitette-ki-a-pacbol

A megmérettetésen Máté szerepelt a legjobban, így ő kap ”szabadságot” egy napra. Brigi, Tomi, Flóra és Orsi is felmehetett a galériára, míg Andrásnak búcsúznia kellett a versenytől. A Konyhafőnök küzdelmei holnap 19:05 órától folytatódnak az RTL Klubon!

Extra:

http://rtl.hu/rtlklub/akonyhafonok/ze-es-a-sef-elarultak-milyen-etelekkel-lehet-meghoditani-a-holgyeket