Kezdőlap Kiemelt A sportolóknál is az EzVíz a nyerő

A sportolóknál is az EzVíz a nyerő

Kiemelten fontos, hogy minőségi, tiszta vizet válasszunk a napi folyadék pótlásra, főleg a nyári meleg közeledtével. Erre talán a legjobb választás az EzVíz, melynek különlegessége, hogy a saját kútból nyert ivóvizet Pi-készülékkel kezelik, így létrehozva egy magas tisztaságú, életenergiával teli, többszörösen szűrt, száz százalékban vegyszermentes, üde forrásvízre emlékeztető Pi-vizet. Fogyasztását a márka szponzorált élsportolói, Kádár Kitti hosszútáv futó és Kiss Máté Olivér bokszoló is bizalommal ajánlják mindenkinek.

Kitti a magyar bajnoki cím elnyerését követő rádiós élménybeszámolója után Kovács Imre megkeresése alkalmával került kapcsolatba a márkával, Mátét pedig családi barátjuk, Kucsora Péter kísérte figyelemmel és támogatta pályafutásában, majd általa ismerkedett meg a Pi-víz nyújtotta pozitív hatásokkal.

Mindkét élsportoló csakis előnyös változásokról tud beszámolni a víz egy éves fogyasztása után. Rengeteget javult az edzéseken, versenyeken nyújtott teljesítményük, sokkal jobb álló és koncentráló képességgel bírnak, amelyeket nagyban hasznosítani tudnak a megmérettetéseken, valamint általános közérzet javulást tapasztaltak. A víz lúgos kémhatása miatt Kitti érzékeny gyomra is sokat erősödött, problémái szinte teljes egészében megszűntek, amelyekre az orvos általában gyógyszeres kezeléseket javasolnak.

Kádár Kitti és Kiss Máté a saját magukon észlelt kedvező egészségügyi változásokra alapozva mindenkinek ajánlják az EzVíz rendszeres fogyasztását, legyen jó sportolókról, gyerekekről, vagy betegséggel küzdő emberekről, a Pi-vízzel csakis nyerhetnek.

www.ezviz.hu 

 

 

 

 

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook