Kezdőlap Kecskemét Ági Design – Ahol a szépséget nem csak a ruhákban mérik

Ági Design – Ahol a szépséget nem csak a ruhákban mérik

 

Az Ági-Design és Oriflame Stúdió 2018. március 24-én, ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit Kecskeméten, a Wesselényi utca 3. szám alatt. Nagy Ágnes szeretettel várja vendégeit, akik különleges, testalkathoz és az egyéni stílushoz illeszkedő alkalmi vagy utcai ruhát szeretnének, Vighné Szabó Andrea pedig a szépülni vágyókat látja el hasznos tanácsokkal, melyhez az Oriflame biztosítja a minőségi szépségápolási termékeket.

A szépség és a divat igen szorosan összekapcsolódnak egymással, a kettő mindig együtt mozdul, változik, a Stúdió pedig folyamatosan követi a trendeket, az új divatirányzatokat, mindig személyre szabottan a vendégek kívánságaihoz, elképzeléseihez igazodva. A ruhák tervezése időpont egyeztetés alapján történik a szalonban. Szinte bármilyen alkalomra megrendelhetőek, legyen az esküvő, bál, elegáns rendezvények, jelmezbál, vagy akár egy fontos találkozó. Az anyagok kiválasztásában bizalommal lehet fordulni a tervezőhöz, de hozott méteráruból is elkészíthetőek a ruhák.

Az üzletben lehetőség van szépségápolási tanácsadásra, amely magában foglalja a bőr teljes állapotfelmérését, diagnosztikáját is, valamint a helyes ápolási módszerekhez szükséges útmutatást. Az érdeklődők megismerkedhetnek a sminkelés fortélyaival, hasznos tippekkel, trükkökkel gazdagodhatnak a látogatás alkalmával, emellett alkalmi vagy hétköznapi sminket is kérhetnek a vendégek, melyhez a megbízhatóságáról ismert Oriflame biztosítja a minőségi, svéd termékeket. A szalonban személyes konzultáció által, a katalógust fellapozva, illetve a bemutató termékeken keresztül fedezhetik fel a márka előnyeit, amely többek közt az állandó fejlesztéseken, újításokon, és az egyedülállóan növényi őssejt tartalmú készítmények hatékonyságán alapszik.

A stúdió célja, hogy egy igényes, kellemes hangulatú üzlethelyiségben, olyan színvonalat teremtsen, amely elérhető áron biztosítsa, hogy a szépséget és a divatot egy helyen kapják meg a vendégek és minden alkalommal jó érzéssel térjenek vissza.