Kezdőlap Események Áprilisi Éjszakai Forgatag

Áprilisi Éjszakai Forgatag

Ha hónap utolsó péntekje, akkor Éjszakai Forgatag a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnokában. Április 27-én ismét érdekes és sokszínű programokkal készülnek a szervezők a Városi Ifjúsági Párbeszéd Napja keretében.

17 órától már megnyitja kapuit az Éjszakai Forgatag, hiszen már ekkortól érkezhetnek nevezni és melegíteni mindazon asztaliteniszezők, akik nem a profi kategóriában szeretnének versenyezni. Ezen kategóriák mérkőzései 17 óra 30 perckor kezdődnek.

17 óra 30 perctől a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív drogprevenciós foglalkozásokkal várják az érdeklődőket.

19 órakor megszakítva az asztalitenisz bajnokságokat a Kecskeméti Huszárok Hagyományőrző Egyesület tagjai veszik birtokba a színpadot, majd a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai mutatkoznak be. Őket követi a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány, akik a kutya és gazdi képzésről fognak beszélni.

20 órától kezdetét veszi a profi asztalitenisz, illetve a darts, csocsó és kinect bajnokság, melyre természetesen ezúttal is kortól és nemtől függetlenül mindenkit szeretettel várnak a rendezők!

Helyszín: 6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 11.
Időpont: 2018. 04. 27. 17:00 – 24:00