Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság 2018. április 18-án 13 óra 20 perckor szabálysértési őrizetbe vett egy 59 éves férfit, aki úgy közlekedett autójával Kiskunhalas belterületén, hogy őt a bíróság a járművezetéstől eltiltotta.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság ugyanezen a napon 21 óra 15 perckor egy 52 éves helyi lakost vett szabálysértési őrizetbe. A férfi szintén a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt közlekedett személygépjárművel.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos személyi sérüléssel járó, valamint tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Baja belterületén közlekedett 2018. április 18-án 13 óra 44 perckor egy 59 éves nő egy Fiat Punto típusú személygépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a Kaszás utca és a Bernhart utca kereszteződésében található körforgalomból történő kikanyarodáskor nem adott elsőbbséget a gyalogosátkelőhelyen áthaladó 83 éves bajai nőnek, és elütötte. Az elsődleges orvosi vélemény szerint az asszony súlyos sérülést szenvedett.

A gyalogosok – a kerékpárosok mellett – a közúti közlekedés legvédtelenebb és legsérülékenyebb résztvevői, így ez is indokolja, hogy kiemelten odafigyeljünk rájuk. Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek!

Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!