Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti hírei.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság járőrei 2018. április 9-én 19 óra 10 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 26 éves tassi lakost, aki úgy vett részt a közlekedésben személyautójával, hogy őt a Kecskeméti Járásbíróság a „B” kategóriás járművek vezetésétől 2018. július 08-ig eltiltotta.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos személyi sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kiskőrös belterületén 2018. április 9-én 9 óra 15 perckor az egyik Petőfi Sándor utcai ingatlanról akart egy 41 éves férfi kihajtani az 53-as főútra Kia Sorento típusú személygépjárművel. A manőver során nem vette figyelembe a kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblát, és úgy hajtott keresztül a főúttal párhuzamos kerékpárúton, hogy nem adott elsőbbséget az ott haladó 48 éves segédmotoros férfinak, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a segédmotorkerékpár vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!