Kezdőlap Közlekedés HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2018. április 25-én 12 óra 45 perckor szabálysértési őrizetbe vette egy 37 éves nőt tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt.

A kalocsai rendőrök 16 óra 15 perckor egy helyi lakost igazoltattak. A férfiről kiderült, hogy vele szemben a Kecskeméti Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el.

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök 22 óra 5 perckor elfogtak egy 20 éves helyi lakost, aki ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Megyénkben az elmúlt 24 órában hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre egy esetben állítottak elő gépjárművezetőt.

Kiskunfélegyháza belterületén, a dr. Holló Lajos utcában 2018. április 25-én 9 óra 15 perckor egy 35 éves kecskeméti lakos közlekedett Audi A6 típusú személygépjárművel. A helyszíni szemle adatai szerint haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot, és nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító, majd megálló Fordnak. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Járművel másik járművet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó jármű mögött – annak hirtelen fékezése esetén is – meg lehessen állni.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Ne feledjék, a balesetek megelőzhetőek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!

1

2.