A sokak által Bográcskirályként ismert Halasi Pál április 16. és 20. között ismét szeretettel várja tradicionális, helyben készült, friss ételeivel a korgó gyomrú, magyaros, házias ízekre vágyó vendégeit Kecskeméten, a Szőlőfürt Fogadóban.
Az ételek 11 órára, a helyszínen, bográcsban készülnek el, melyeket 14 óráig, a teraszon lehet elfogyasztani, de lehetőség van elvitelre is megvásárolni az aznapi ízletes ebédet. Érdemes ellátogatni, hiszen a laktató, szaftos pörköltek, valamint finom sültek és levesek visszaidézik a nagyszüleink korabeli világ konyhájának jellegzetes, fűszeres ízvilágát, amely még a mi generációnkat is az otthon melegére emlékezteti.
Ha egy kellemes hangulatban elköltött, igazi magyaros ebédre vágyik, térjen be a Szőlőfürt Fogadóba, ahol a bográcsétel készítés mestere garantáltan elkápráztatja fejedelmi étkeivel.
A hét további napjain a következő ételek kaphatóak:
SZERDA
- Tárkonyos sertés raguleves gazdagon 1150 Ft/adag
- Gombás vaddisznó pörkölt galuskával, savanyúsággal, kenyérrel 1500 Ft/adag
CSÜTÖRTÖK
- Bajai halászlé gyufatésztával 1350 Ft/ adag
- Csülkös pacalpörkölt burgonyával, savanyúsággal, kenyérrel 1350 Ft/adag
PÉNTEK
- Erőleves csigatésztával 1100 Ft/adag
- Fogadós pecsenye petrezselymes burgonyával, párolt káposztával 1500 Ft/adag