Kezdőlap Kiemelt Tiszta víz, tiszta élet – EzVíz-zel az egészségért

Tiszta víz, tiszta élet – EzVíz-zel az egészségért

Testünk túlnyomó része víz, ezért az egészségnek nagy szerepe van abban, hogy egészségesek, kiegyensúlyozottak legyünk, amelyet a megfelelő mennyiségű – minimum naponta 2 liter – folyadék elfogyasztásával biztosíthatunk  szervezetünk számára. Rendkívül fontos, hogy jó minőségű, tiszta vizet válasszunk, amely harmonizál testünkkel, hiszen kulcsfontosságú szerepe van az anyagcsere folyamatok lebonyolításában. Az egyre szélesebb körben ismert, sokak által „életvíznek” is nevezett EzVíz különleges Pi-technológiájának köszönhetően a lehető legjobb választás az utánpótláshoz. 

A 2017 eleje óta, Kiskunfélegyháza külterületén aktívan működő cég saját kútból, ásványi közegből nyeri az ivóvizet, amelynek kis mennyiségű oldott ásványi anyag tartalma és a gyorsabb beépülése miatt mindenkinek ajánlott a fogyasztása, várandós anyukáknak, babáknak, családoknak, különösen a veseproblémákkal, egyéb más betegséggel küzdők vagy lábadozók számára, illetve a sportolók is jól tudják hasznosítani, akiknek fontos az állandó vízellátottságuk.

A vizek egyedisége a Pi készülékben rejlik, amely a kezelés láncolatába épülve a víz fizikai szerkezetét változtatja meg a rezgésszámának hangolásával, ionszerkezetének normalizálásával az emberi szervezetben is megtalálható víztípust, az intracellurális sejtvíz tulajdonságait létrehozva. Ennek az eljárásnak köszönhetően fogyasztása nem terheli vegyszerekkel az immunrendszert, elősegíti a minden napi stressz leküzdését, növeli a koncentráció képességet, jobb életminőséget biztosít és lelassítja az öregedési folyamatokat, vagyis többletenergiával látja el a szervezetet. Támogatja a betegségek, például a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzését, csökkenti a koleszterin-szintet, javítja az emésztést.

A magas tisztaságú Pi-víz zamatos, lágy, üde forrásvízre emlékeztet, állaga rendezettebb, stabilabb, oldóképessége sokkal jobb a természetes vizekénél, emellett bioenergiát is tartalmaz. Akik már kipróbálták a terméket, számos pozitív tapasztalatról számoltak be, hidratáltabbnak érzik magukat, jobb a közérzetük, könnyebben oldják meg a mindennapi feladataikat.

A vizek fél literes, másfél literes, valamint 5 literes kiszerelésben kaphatóak szénsavmentes, Pi-technológiával készült és szénsavas változatban, amelyeket már csaknem száz üzletben forgalmaznak, közülük kiemelhető a SZIL-COOP üzletlánc Kecskeméten, az FNX Diszkont Szegeden és a szolnoki Alla Nagykereskedelmi Kft.

Az EzVíz a Kecskeméten megrendezett Vízilabda Kupán debütált, ahol a magyar vízilabda válogatottat támogatták. Ezen kívül a cégnek több társadalmi szerepvállalása volt az elmúlt években, bálokat, egyéb rendezvényekhez járultak hozzá ivóvíz biztosításával, illetve Kádár Kitti hosszútávfutót és Kiss Máté bokszolót is folyamatosan szponzorálják a sporteseményeken.

A legfőbb cél, hogy állandó jó minőségű, magas tisztaságú vizet biztosítsanak rávilágítva az „életvíz” fogyasztásának egészségügyi előnyeire.

6100 Kiskunfélegyháza
X. körzet 124
[email protected]
www.ezviz.hu