Kezdőlap Események Átadásra került Duna-Tisza közi Hulladékgzadálkodási Nonprofit Kft. új ügyfélszolgálati irodája

Átadásra került Duna-Tisza közi Hulladékgzadálkodási Nonprofit Kft. új ügyfélszolgálati irodája

 

A tegnapi megnyitó alkalmával átadásra került a DTKH Kft. új ügyfélszolgálati kirendeltsége, amellyel immár két helyszínen is lehetőség van a hulladékgazdálkodási területen felmerülő ügyek intézésére. A kollégák a város frekventált részén, a Csányi János körút 4. szám alatt, a Kik-For irodaház mellett már a mai naptól várják az ügyfeleket egy jól felszerelt, modernizált, a nyári napokon kellemesen hűvös irodában.

Az új iroda városközponti elhelyezkedéséből adódóan mindenki számára jól megközelíthető, akár tömegközlekedési eszközökkel is. Az infrastruktúra fejlesztésével már egy új ügyfélhívó rendszer könnyíti meg a sorban állást az igényes, kellemes légkörű helyiségben. Amennyiben a várakozást el szeretnék kerülni az ügyfelek, úgy ezt egy előzetes telefonos regisztrációval megtehetik.

Mivel Kecskemét megyeszékhely lévén vezető szerepet tölt be a régióban és a Hulladékgazdálkodási Kft. ellátási területe is bővült, időszerű volt az új ügyfélszolgálati iroda kialakítása, amely lehetővé teszi az ügyfelek folyamatosan változó igényeinek felmérését és kielégítését a személyre szabott ügyintézéssel.

A helyszínen a Kft. legújabb, július 1-től hatályos szolgáltatásával, a házhoz érkező lomtalanítással kapcsolatos ügyeket is eltudja intézni a lakosság. A helyszínen vagy akár telefonon is lehetőség van időpont egyeztetésére, amikor a kollégák elszállítják a felhalmozódott, felesleges ingóságokat. Ezen kívül a különféle hulladékos zsákok – többlet, zöld és lebomlós zsákokhoz – is hozzájuthatnak au ügyfelek, valamint a számlázással, aktualitásokkal és minden egyébbel kapcsolatosan informálódhatnak a látogatók.

Hétfői napokon hosszított nyitva tartással, reggel 8-tól este 8-ig, kedden, szerdán és csütörtökön reggel 8-tól délután 3 óráig, illetve pénteken reggel 8-tól 12 óráig várják a DTKH Kft. kollégái a kedves ügyfeleket.