Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt hétvége eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2018. május 12-én 0 óra és 24 óra között Tompa, Kunbaja és Hercegszántó külterületén három esetben,összesen nyolc migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben szombaton egy súlyos és három könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Bácsborsódon, a Dózsa György utcában közlekedett 2018. május 12-én 14 óra 32 perckor egy 29 éves férfi Opel Astra típusú személygépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból lassító és megálló Volkswagen Golf típusú személyautó mögött, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a Golf sofőrje könnyű sérülést szenvedett.

Járművel másik járművet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó jármű mögött – annak hirtelen fékezése esetén is – meg lehessen állni. Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!