Kezdőlap Események Átadásra került a Kite Zrt. új telephelye

Átadásra került a Kite Zrt. új telephelye

 

Állófogadást szervezett a Kite Zrt. az új telephely megnyitása alkalmából, melynek során Markó Csaba régió igazgató bemutatta a létesítményt is. A magyar tulajdonú cég Magyarország egész területén, 5 régióban tevékenykedik 19 alközponttal, egy nádudvari központtal, regionális géptelepekkel, valamint derecskei kertészeti teleppel.

A Kite Zrt. már több mint 45 éve működik Magyarországon, Kecskeméten 2001-ben nyitottak telephelyet, mely a cég bővülésének következtében mára új, nagyobb helyre került, ahol a raktárak már sokkal nagyobb mennyiségű áru tárolására alkalmasak, az épület teljes tárolókapacitása 3600 m2. A fejlesztés sok más szempontból is időszerű volt, többek közt a kis eladótér és a 2016-os külföldi terjeszkedés miatt olyan háttér megteremtése volt a cél, amely a műszaki szolgáltatások, az alkatrészek és a gépek szempontjából is megfelelő alapként szolgálhat. A régi alközpontban a kertészetből élőket már nem lett volna lehetőség kiszolgálni, annak ellenére, hogy a cég megbecsült partnereinek tartja őket.

A beruházás több mint 1,2 milliárd forint értékben valósulhatott meg a Kite Zrt. által 2015-ös évben vásárolt három hektáros területen. A telephely tervezése és kivitelezése 2016-ban kezdődött meg, a rákövetkező évben pedig már felépült az új alközpont, ahol 2018-ban meg is kezdődhetett a tavaszi értékesítési szezon.

A Kite Zrt. újonnan felépült alközpontjában a gyors kiszolgálás, az automatizálás és a szolgáltatáscentrikusság a legfontosabb, ahol a vevő mindig a középpontban érezheti magát.