Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 órában történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 2018. május 21-én 23 óra 50 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 26 éves férfit, aki úgy közlekedett egy személygépjárművel, hogy őt mind a Kecskeméti Járásbíróság, mind a helyi rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Tiszaalpár külterületén, a 4625-ös számú úton közlekedett 2018. május 21-én 12 óra 20 perckor egy 40 éves férfi Toyota Avensis típusú személygépjárművel. A helyszíni szemle adatai szerint egy kanyarban nem megfelelően választotta meg sebességét, ezért először az útpadkára sodródott, ahol nekiütközött két közúti jelzőtáblának, majd nekiment egy fának. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy körültekintően, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására!