Kezdőlap Események Falvak Éjszakája – A (F)alvatlanság ellenszere – Fülöpjakab

Falvak Éjszakája – A (F)alvatlanság ellenszere – Fülöpjakab

 

2018. május 25-26-27-én kerül megrendezésre a várva várt Falvak Éjszakája eseménysorozat, ahol Kunszállás, Fülöpjakab és Jakabszállás számos színes programmal, hamisítatlan falusi ízekkel és persze a hajnalig tartó hatalmas dínom dánommal kínál szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kicsik és nagyok számára egyaránt.

Fülöpjakab programjai

Május 25-péntek

18:00 órától egy közös, szalonnasütéssel várják azokat a vendégeket, akik egy csendes, beszélgetős estére vágynak barátokkal, ismerősökkel.

21:30-tól a régi időkben nagy népszerűségnek örvendő, romantikus autósmozizásra lesz lehetőség, ahol a  Csapd le csacsi film biztosítja a jó hangulatot.

Május 26-szombat

10:00 órától veszi kezdetét a kicsik örömére az iskolai és óvodai gyereknap, lesz Tátika show, ahol az iskolás gyerekek mutathatják meg tudásukat. Ezekkel egy időben motoros találkozóra is sor kerül Kürtösi József szervezésében, de a fülöpjakabi meglepetés kisvonaton is alkalom adódik egy kis városnézésre a családdal, valamint a Tormási Autóház legújabb modelljei is bemutatásra kerülnek, melyeket egészen 16:00 óráig lehet megcsodálni.

13:00-tól 17:00 óráig a Dotto vonaton lehet utazni, 13:30-kor pedig a Lóca együttes gyerekműsorán kacaghatnak a kisebbek.

14:00-tól 20:00-ig a híres rodeo bikán próbálhatják ki magukat a vállalkozó szellemű vendégek.

14:30-kor az Őszidő Nyugdíjas Klub fellépése lesz látható a színpadon, akik nótacsokorral és humoros jelenetekkel készültek az eseményre.

15:00 órakor lesz látható a motoros felvonulás.

15:30-kor facsemete sor átadására kerül sor a 2017-ben született gyermeknek.

18:00-tól 18:30-ig a Kertvárosi Nyugdíjas Klub Gyöngyvirág énekkara Kiss Andrással és barátaival kedveskedik előadásával a nézőknek.

18:30-kor Tóth Imre és Bruti humoristák biztosítják továbbra is a jó hangulatot.

19:15-kor zumba bemutató, 19:30-tól pedig a Kis Türelmet együttes koncertezik a színpadon.

21:00 órától Szandi dalaival szórakoztatja a közönséget, majd hajnalig tartó mulatság következik a Koktél együttes közreműködésével.

A nap folyamán büfé, ebéd és vacsora lehetőség, valamint lesz kézműves bemutató-és vásár, trambulin és óriásbuborék is, illetve minden résztvevő ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérést csináltathat a helyszínen. Reggel 10:00 órától este 18:00 óráig az Eminence gyógynövény és bio-mintakertben lehet sétálni, valamint kertlátogatás és termékbemutató nyílt nap várja az érdeklődőket a Nemes Mátyás biokertészet és Gyöngyösi Sándor bio-gombászat jóvoltából, de a Herke-tónál a veterán autógyűjtemény meglátogatása is érdekes programnak ígérkezhet.

Támogatók:

  • Gyöngyösi Sándor bio gombászat
  • Eminence Hungary
  • Tormási Autóház

Május 27-Vasárnap

9:00 órai kezdettel az iskola tornatermében Juhász Barbara női Fide mester vezetésével meghívásos sakk szimultánon lehet részt venni.

A jegyek a kunszállási és fülöpjakabi rendezvényen egyaránt beválthatók.