Kezdőlap Események Idén 45 éves a KITE Zrt.

Idén 45 éves a KITE Zrt.

Budapest, 2018. április 19., csütörtök (OTS) – A KITE Zrt. 2018. április 13-án a budavári Hilton Hotelben ünnepelte 45 éves jubileumát. A közel 300 fős ünnepi eseményen a céggel kapcsolatban álló szakmai és szakmaközi szervezetek, valamint beszállítók és pénzintézetek képviseltették magukat.

A vendégeket köszöntötte Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója és Dr. Csányi Sándor tulajdonos, az OTP Bank elnök- vezérigazgatója. Ezt követően az ebből a célból Magyarországra érkező Christoph Wigger, a John Deere európai régióért is felelős értékesítési és marketing alelnöke köszöntötte a 45 éves születésnapját ünneplő, kizárólagos magyarországi partnerét. Az est fényét emelte Rúzsa Magdi és szimfonikus zenekara, akik különleges zenei előadásukkal kápráztattak el a résztvevőket.

A 100%-ban magyar tulajdonú KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. központja Nádudvaron található, az 5 régióba és 19 alközpontba szervezett kereskedelmi és szolgáltató hálózata pedig az ország egész területét lefedi. Munkatársainak száma az 1200 főt is meghaladja, akiknek több mint 50%-a felsőfokú végzettségű.

A KITE Zrt. dinamikusan fejlődik és piacvezető mezőgazdasági integrátoraként éves nettó árbevétele meghaladja a 260 milliárd forintot.

A vállalat a precíziós és talajkímélő gazdálkodáshoz kapcsolódó technológiák széles körű elterjesztésével közvetíti az agrárinnovációt a gazdálkodók felé, elősegíti versenyképességüket, és felelősen hozzájárul a gazdasági, környezeti és társadalmi fenntarthatósághoz.

További információk a www.kite.hu oldalon találhatók.