Kezdőlap ÉT-TRENDEK Met-Teller pillanatok az Alföldi Régió Magazinnál

Met-Teller pillanatok az Alföldi Régió Magazinnál

 

Az ebédidő közeledtével szerkesztőségünk a mai napon is izgatottan várta a Vacsi köz népszerű konyhájának, a Met-Teller Gastro futárának érkezését az aznapra kiválasztott ínycsiklandó ételekkel. Ezúttal sem okoztak csalódást, szinte azonnal elfogyott mindannyiunk tányérjáról az utolsó morzsa is.

Csapatunk ez alkalommal burgonyalevest és sajttal-sonkával töltött karajszeleteket választott zöldséges rizzsel, de szerepelt zöldborsó főzelék fasírozottal és csőben sült brokkoli sonka csíkokkal is a repertoáron.

A Met-Teller szakácsa, Metler Zsolt főztjével minden alkalommal elnyeri vendégei elismerését, hiszen mindenki megtalálhatja a kedvére valót a minden nap frissülő, változatos kínálatban. Meggyőződése, hogy finomat csak friss, jó minőségű alapanyagokból lehet létrehozni, valamint főzni csak alázattal és élvezettel lehetséges. Az ízek és az ételek megalkotása iránti szeretete hívhatta életre a sikeresen működő konyhát, ahol minden elkészített ebéd szívét és lelkét is tartalmazza Zsoltnak, aki kollégáival ismételten ízletes menüt állított össze.