Kezdőlap Gasztro Rendezvények ideális helyszíne a kecskeméti Juniperus Park Hotel

Rendezvények ideális helyszíne a kecskeméti Juniperus Park Hotel

 

A gyönyörű zöld környezetben elhelyezkedő, tradicionális hangulatú, két csillagos Juniperus Park Hotel már három éve fogadja vendégeit Kecskeméten, a Mártírok útja 88. szám alatt, ahol a szakképzett személyzet a nap 24 órájában áll a hotelbe érkezők rendelkezésére kényelmes szobákkal és félpanziós ellátással. A rusztikus kialakítású, 80 fő befogadására alkalmas rendezvényterem, valamint a belső udvar kiváló lehetőséget kínál különféle események lebonyolítására, melyhez a kollégák személyre szabottan, az igényeknek megfelelően, saját designer segítségével alakítják ki a helyszínt.

A Hírös Város földrajzi elhelyezkedése, fővárosunk közelsége, illetve az M5-ös autópályáról való gyors megközelíthetősége miatt a hotel kedvelt helyszínnek ígérkezik üzletemberek, turisták, egyéni és csoportosan érkező vendégek számára.

Az 50 férőhelyes szálloda recepciósai a nap bármely szakában várják a pihenni vágyó vendégeket. Összesen 20 kettő és három ágyas, légkondicionált, saját fürdőszobás, televízióval és internetes csatlakozással ellátott szoba biztosítja a nyugodt időtöltést félpanziós ellátással. A megújult étteremben lehetőség van svédasztalos reggeli, tartalmas ebéd vagy egy ízletes vacsora elköltésére, melyet a hotel saját séfje helyben készít el az alföldi, házias ízek fényében.

Az egyedi megjelenésű rendezvényterem számos összejövetelnek kínál tökéletes színteret. Alkalmas családi események lebonyolítására, az évek során több alkalommal érkezett foglalás ballagás, keresztelő, névadó megtartására. A Juniperus Hotel több ízben adott otthont eljegyzési partiknak, esküvőknek, lakodalmaknak, állófogadásoknak. Jó néhány cég rendszeresen itt tartja az üzleti megbeszéléseket, meetingeket, tréningeket. Szakmai konferenciák megrendezésére is alkalmas a terem, de oktató célú előadások, továbbképzések is tarthatók a minden szükséges technikai felszereléssel ellátott helyiségben. A jó elhelyezkedés miatt célszerű a sajtótájékoztatókat, termék és divatbemutatókat is erre a helyszínre szervezni, de különféle kiállításokat ugyancsak megtekinthettek már az elmúlt években. Gyakorta vannak osztálytalálkozók, tanár búcsúztatók, bankettek főként a belső udvaron, amely baráti összejövetelekhez, grillezésekhez szintén hangulatos helyszínt biztosít. Sokszor a hotel zenei rendezvények tárhelye is, a hangversenyek és táncversenyek vidám hangulata már messziről hallható.

Az elmúlt években több alkalommal kerültek megrendezésre jelentős események. A Természet Háza a Kefag jóvoltából szervezett bemutatónapokat, a kecskeméti vízműtelek egy lezárult projektjük kapcsán tartott sajtótájékoztatót a Juniperus Hotelben, valamint a Duna-Döner étterem is itt ünnepelte első évzáró rendezvényét. A hagyományosan szeptemberben esedékes Alföldi Főiskolás Napokra, illetve a május 26-án megrendezésre kerülő Muzsikáló Erdő programjaira is kitelepül a szálloda.

A Juniperus Park Hotel vezetősége folyamatosan törekszik a magas színvonalú, személyre szabott szolgáltatások biztosítására, emellett pedig igazodnak a változó igényekhez, amelyhez elengedhetetlen az innovációra való nyitottság. A szálloda csapata minden évben továbbképzések során vesz részt annak érdekében, hogy a vendégek semmiben se szenvedjenek hiányt és mindig jó érzéssel, kellemes élményekkel gazdagodva térhessenek haza otthonukba.

Juniperus Park Hotel

6000 Kecskemét, Mártírok útja 88.

+36 76 486 006

+36 20 230 93 70

[email protected]

További információ